OM OSS

Leslie Alfredsson, med en bakgrund som marknadschef inom IT-branschen insåg efter att ha pratat med sin systerdotter att många av de produkter som är gjorda för att underhålla barn förstärker könsstereotyper och skickar ett negativt budskap till dem. Detta ledde till att hon 2014 påbörjade vad som idag är MyEsteeme. Under 2016 och efter en tid i inkubatorn Minc Malmö, valde Leslie att satsa på detta fullt ut.

Början av MyEsteemes resan 

Under 2016 och 2017, utvecklade MyEsteeme ett läromedel för likabehandling med fem dockor och en aktivitetsmanual som riktar sig till barn i förskolan och första klass.

I januari 2018 startade MyEsteeme ett samarbete med Cybercoms Innovations Zone. Tillsammans utvecklade de en artificiellt intelligent app som genom interaktiv lek lär och uppmuntrar barn till att vara hjälpsamma, lösa problem och en bättre självkänsla.

Rör dig, ha kul och må bra!

I en tid där barnens välbefinnande allt mer försämras, startades MyEsteeme i syfte att istället främja barnen välbefinnande och motverka denna nedåtgående trend. 

- Vi har observerat att det bästa sättet att närma sig barnens välbefinnande är att ha ett holistiskt tillvägagångssätt och det därför vi nu utvecklar AR och AI-applikationer för att på så sätt aktivera barnen. Jag brukar säga att appen kommer vara en ”soffdödare”. 

Leslie Alfredsson 

MyEsteeme 

Grundare

MyEsteemes Team

 Cybercom's Innovation Zone